fbpx

Tavi Colen Band & Emma de la Zu

5.0
    Tavi Colen Band & Emma de la Zu
1
2
3
4
5
6
7
8
Adresă:
București
Ramnicu Valcea
Targu Jiu
Descriere:

Repertoriul trupei cuprinde mai multe genuri muzicale precum: muzica de petrecere, cover-uri romanesti si internationale si nu in ultimul rand, binecunoscutele slagare compuse de artist astfel mulțumim orice public cu genurile muzicale diverse pe care le interpretăm la corporate party-uri, private party-uri, nunți, botezuri, seri în pub sau club, concerte outdoor. Alaturi de frumoasa artista Emma de la Radio Zu. Astfel, Emma, cu experienta de radio pe care o detine, aduce energie evenimentului , cat si cu prestatia sa muzicala a vedetei alaturi de bandul lui Tavi Colen.

 

TAVI COLEN - pune bazele formatiei impreuna cu Alin Oprea, TALISMAN,  participa deja la FESTIVALUL ,,OM BUN” unde castiga marele premiu cu piesa ATAT DE SINGUR.
Si totusi lucrurile se schimba,pentru Tavi care renunta la formatia VOLTAJ pt ca Talismanul deja devine un fenomen de masa,castiga DISCUL DE PLATINA pt albumul TALISMAN.  A urmat un nou album ,,DE ZIUA TA” care devine si acesta in scurt timp un disc de platina.

Tavi Colen colaboreaza si cu trupa Phoenix si lanseaza albumul ,,PENTRU EA” inspirat din colaborarea cu formatia PHOENIX iar piesa ,,NUMAI UNA” devine,,imn national.
Dupa o perioada aglomerata plina de turnee in tara dar si in GERMANIA,FRANTA,AMERICA SI ITALIA,apare albumul ,,LA PRIMA VEDERE,,...ce devine DISC DE AUR.

 

Contact Information
Telefon: 0733 500 445
Website:

Please Înregistrare or to leave Comments

Send message to moderator

×