fbpx

Yolo Band

0.0
    Yolo Band
1
2
3
4
Adresă:
București
Descriere:

Noi suntem Yolo Band, suntem acea trupa plina de energie si profesionalism care va transforma petrecerea intr-un spectacol. Nunta, botezul sau petrecerea ta nu trebuie sa treaca neobservata. Muzica buna, emotia, distractia si bucuria sunt nelipsite de la fiecare eveniment al trupei Yolo, Muzica din video este 100% LIVE iar atmosfera este una plina de viata. Motto-ul nostru este: A night you will remember!

‼DE CE SA NE ALEGI PE NOI ⁉ Oferim Servicii Complete: Muzica Live, Sonorizare, Scena, Lumini, Sunetist, Dj Profesionist - Sunet de calitate, tehnologie noua, branduri de top pentru instrumente/ sonorizare/ lumini - muzica live 100% - experienta, profesionalism si seriozitate. Repertoriu bogat si actual, pentru toate gusturile - de la Hituri 2019 si Oldies (muzica romaneasca & internationala), pana la muzica traditionala, folclor si de petrecere, toate abordate intr-un stil fresh. Solisti si instrumentisti de top, dintre care Amir- finalist Vocea Romaniei in echipa lui Smiley, artist la Ha Ha Ha Production.

Ce aducem in plus fata de alte trupe este un repertoriu cu totul inedit de muzica balcanica, arabeasca si turca, alaturi de hituri internationale si romanesti interpretate in stil propriu, fresh si actual, sunt piesele acelea la care nu te induri sa te asezi. Playlist-ul se realizeaza la recomandarea noastra, in functie de tipul de eveniment si preferintele clientului, cantam si Colaje si Mash-up uri ca sa nu plictisim publicul - nu facem pauze intre piese, ne place sa cantam si sa facem si publicul sa cante alaturi de noi, aducem o atmosfera vibranta plina de viata si bucurie. Echipa tanara si plina de energie aduce atmosfera de bucurie, distractie si petrecere la nunta ta. Comunicarea si implicarea pentru buna desfasurare a evenimentului tau sunt alte puncte cheie foate importante pentru reusita evenimentului. NE PLACE CEEA CE FACEM si asta se vede!

Contact Information
Telefon: 0770700698
Website:

Please Înregistrare or to leave Comments

Send message to moderator

×